Career

Op dit moment hebben we aantal leuke vacatures en afstudeeropdrachten vacant:

Vacature Senior Inkoper
Jr. Projectleider/ Engineer Additive Casting
Stage / afstudeeropdracht Procurement


Werken bij Lovink Technocast is uitdagend en interessant! We zijn niet altijd op zoek naar nieuwe collega's, maar een open sollicitatie sturen mag natuurlijk altijd.

Je kunt je sollicitatiebrief en CV mailen naar r.helling@lovink.com
Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.  Uiteraard ben je altijd welkom om een open sollicitatie te sturen, zodat wij je kunnen benaderen op het moment dat er een passende vacature vrijkomt. 
Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.  Uiteraard ben je altijd welkom om een open sollicitatie te sturen, zodat wij je kunnen benaderen op het moment dat er een passende vacature vrijkomt. 
Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.  Uiteraard ben je altijd welkom om een open sollicitatie te sturen, zodat wij je kunnen benaderen op het moment dat er een passende vacature vrijkomt. 
Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.  Uiteraard ben je altijd welkom om een open sollicitatie te sturen, zodat wij je kunnen benaderen op het moment dat er een passende vacature vrijkomt. 
Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.  Uiteraard ben je altijd welkom om een open sollicitatie te sturen, zodat wij je kunnen benaderen op het moment dat er een passende vacature vrijkomt. 

Senior Inkoper

Lovink Technocast zoekt een:

Senior Inkoper

Een functie voor een planmatige Senior Inkoper wie wil bijdragen aan de verdere professionalisering van het inkoopbeleid binnen een ambitieus familiebedrijf in de internationale maakindustrie

Waarom jij gaat reageren op deze vacature:

• Brede inkoopfunctie in een internationale organisatie in de maakindustrie;
• Bouw-functie waarin je verantwoordelijk bent voor verdere professionalisering;
• Mogelijkheden om aanvullende opleidingen te volgen, bijvoorbeeld NEVI;
• Contact met leveranciers in binnen- en buitenland

Functieomschrijving Senior Inkoper:

Als Senior Inkoper bij Lovink Technocast ben jij primair verantwoordelijk voor voornamelijk tactisch inkoop en, in samenwerking met het MT, het strategische inkoopbeleid. Allereerst zal je jouw toegevoegde waarde leveren op het gebied van (het structuren van het) contractmanagement. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de juiste leveranciersselectie. Spend en demand analyses vertaal je naar inkoopplannen en strategieën voor leveranciers waarbij je het management adviseert over strategische inkoopvoordelen. Tot slot heb je een belangrijke verantwoordelijkheid in de verdere professionalisering van het inkoopbeleid. InRecast yourminddit kader verzorg je onder andere leveranciersaudits. In jouw rol werk je nauw samen met jouw collega Inkoper en, voor de technische specificaties, met de vakspecialisten als Engineers. Je hoeft zelf dus niet over uitgebreide technische kennis te beschikken! Je rapporteert zelf rechtstreeks aan de Manager Supply Chain & NPI.


Over Lovink Technocast:


Royal Lovink Industries B.V., een ambitieus familiebedrijf opgericht in 1911, is een groeiende onafhankelijke industriële organisatie met wereldwijde activiteiten. Met haar innovatieve producten en strategische productie bedient Lovink een internationaal klantenpakket uit onder andere de Automotive industrie. Lovink Technocast en Lovink Technocast Handmouldings, onderdeel van Royal Lovink Industries B.V., zetten samen drie verschillende giettechnieken in om klanten te bedienen. Met Lost Foam heeft Lovink een unieke positie voor het maken van complexe, hoogwaardige, gietstukken die met andere gietmethoden niet of nauwelijks gerealiseerd kunnen worden. Daarnaast is de organisatie recent gestart met een innovatieve start-up 'Lovink Additive Casting', een nieuw productieproces in de gieterij van Lovink: het maken van complexe gietijzeren producten op basis van 3D geprinte vormdelen.

Lovink Technocast vraagt:


Onze ideale Senior Inkoper is gestructureerd, planmatig, een sterke onderhandelaar en kan goed luisteren! Daarnaast voldoe je aan het volgende profiel:
• HBO of WO werk- en denkniveau;
• Inkoopervaring, bij voorkeur opgedaan in de maakindustrie maar dit is geen must. Affiniteit met techniek is handig;
• Je hebt een NEVI 1 en bij voorkeur NEVI 2 opleiding of de ambitie deze te volgen;
• Goede beheersing van de Engelste taal, Duits is een pre;
• Kennis van ERP systemen.

Tot slot ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

De werving en selectie voor deze vacature wordt gedaan door Werkman de Jong.
Contactpersoon: Stephanie van de Craats (06) 2366 1441 of (0318) 687 250.
Per mail: stephanie@werkmandejong.nl


Link naar de advertentie:

https://www.werkmandejong.nl/vacatures/vacature-senior-inkoper-terborg-549835-11.html

Jr. Projectleider/ Engineer Additive Casting

Lovink Additive Casting is per direct op zoek naar een:  

Jr. Projectleider/Engineer Additive Casting


(werktuigbouw, procestechniek, materiaalkunde, IPO,….)  

Werk jij mee aan de gieterij van de toekomst?


 De Functie: Je staat aan de wieg van een nieuw gietproces dat we additive casting noemen. Het gieten van metaal met 3D geprinte vormdelen combineert de voordelen en vrijheidsgraden van beide processen. Als jr. Engineer Additive Casting stel je plannen voor de verdere uitontwikkeling op en coördineer je de activiteiten. Bij een groot aantal van de activiteiten ben je zelf rechtstreeks betrokken. Je stuurt één of meer studenten aan die je tijdens hun stage of afstudeeropdracht zullen ondersteunen.  

De activiteiten variëren van het schrijven van een beproevingsplan tot en met de coördinatie en uitvoering van proeven. Je onderhoudt en legt contacten met specialisten in 3D printen, materialen en in het gietproces om alle mogelijkheden in kaart te brengen en uitdagingen die je tegen komt op te lossen. Zo moeten de specificaties van het meest kansrijke uitgangsmateriaal voor de te printen vormdelen nog gevonden worden en moet het gietproces verder aangepast worden om het gebruik van geprinte vormdelen mogelijk te maken.

Je doet zoveel mogelijk specifieke proceskennis op, past deze toe, legt deze vast en bedenkt hoe de resultaten verder te optimaliseren. Einddoel is dat het bij herhaling lukt om met geprinte vormdelen gietstukken te produceren die aan de eisen voldoen. Omdat je aan iets geheel nieuws werkt ben je onderzoekend bezig. Tegelijkertijd werk je gericht naar een resultaat toe. Door je enthousiasme weet je anderen mee te laten denken in oplossingen en kennis te laten delen. Je wordt actief ondersteund door één van de gieterij specialisten van het zusterbedrijf.  

Taken en verantwoordelijkheden:
 - in samenwerking met 3D printspecialisten zoeken naar print strategieën en materialen die geschikt zijn voor additive casting;    
 - opstellen van beproevingsplannen (design of experiments) om kennis te vergaren en aannames te testen; - het (laten) printen van vormdelen;     
- bepalen van de procesparameters voor het 3D-printproces;
- bepalen van de procesparameters voor het gietproces;
- begeleiden van proeven en vastleggen resultaten;
- het trekken van conclusies en vastleggen en valideren van opgedane kennis;
- zoeken naar nieuwe mogelijkheden en expertise;
- projectbewaking (geld, organisatie, tijd, informatie en kwaliteit) en terugkoppeling van de resultaten aan de opdrachtgever;  

 Gewenst profiel:                
• een afgeronde HBO of WO opleiding met een sterke basis in de werktuigbouw en/of procestechniek. (Bijvoorbeeld werktuigbouw, industrieel ontwerp, materiaalkunde, procestechniek);
• goede beheersing van de Engelse taal, Duits is een pré; 
• je bent nieuwsgierig en oplossings- en doelgericht;                     
• tegenslagen maken voor jou de uitdaging alleen maar groter. Doorzettingsvermogen is een vereiste om succesvol te zijn;
• je voelt je prettig in een dynamische omgeving waarbij je regelmatig schakelt tussen verschillende partijen en veel contact hebt met productie, experts en leveranciers.
• je bent graag bezig met nieuwe technologie, waarbij je zelf op zoek gaat naar antwoorden.    

Je bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar.  

Aanbod: Er wordt je een verantwoordelijke functie geboden binnen een nieuw start-up bedrijf met de voordelen van een professioneel familiebedrijf als zuster. In deze functie kan je je technische kennis breed inzetten en ontwikkel je je tot een absolute specialist. Je krijgt de ruimte om met een grote mate van zelfstandigheid te werken. Je staat aan de wieg van een nieuw innovatief proces. Wanneer de techniek zich bewijst, dan kunnen gietstukken geproduceerd worden die processen efficiënter maken en minder nabewerking behoeven. Hiermee werk je aan een duurzamere techniek voor onmisbare componenten. De logische vervolgstap is het opschalen van de techniek naar stabiele serie- of enkelstuksproductie.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden spreken voor zich en er zijn voldoende mogelijkheden om aanvullende ervaring op te doen in de praktijk en/of door opleiding.    

Interesse? De werving en selectie voor deze vacature verloopt via:
https://www.werkmandejong.nl/vacatures/vacature-junior-projectmanager-547812-11.html
Neem bij interesse contact op met Stephanie van de Craats: (0318) 687 250

Afstudeer opdracht Procurement

Omschrijving afstudeeropdracht Procurement  

Aanleiding;
Lovink Technocast B.V. is in 2018 gestart met de inrichting van haar processen volgens de principes van Quick Response manufacturing en is haar organisatie aan het omzetten in waardeketens, FTMSen volgens QRM terminologie. Een direct gevolg daarvan is dat de voorheen functionele inkoopafdeling op een andere wijze georganiseerd is. Om het proces te versnellen zijn wij op zoek naar een student die in het kader van zijn of haar opleiding samen met de QROC’s en de contractmanager invulling kan geven aan deze omzetting en inrichting.  

Doel; 
  1. Mede opzetten en inrichten van het inkoop proces binnen Lovink Technocast B.V.           
  2. Vastleggen van de procedure mede middels verschillende formats en templates.  
  3. Begeleiden van het invoeringstraject en het borgen van de uniforme werkwijze.
  4. Proces verbeteringen aanmoedigen en faciliteren.   

Context;

Bij Lovink Technocast B.V., onderdeel van Royal Lovink Industries B.V. worden ijzeren en stalen producten gegoten met een drietal verschillende giettechnieken onder één dak. Lost Foam, DISA en Hand Moulding zijn gietprincipes die elk haar eigen specifieke proceskenmerken bezitten. Daarnaast onderscheidt Lovink zich van andere gieterijen door het proces van geëmailleerde producten geheel in eigen beheer uit te kunnen voeren met haar emailleer plant in Polen. De scope van inkoop binnen Lovink kenmerkt zich door een uitgebreid pakket aan directe en indirecte goederen en diensten. Uiteenlopend van ruwe grondstoffen tot te monteren stuklijst onderdelen en de MRO goederen en diensten.   

Zodra je gaat starten ga je zien dat het grove plaatje is geschetst en dat een start gemaakt is met het verder detailleren en invoeren van de gewijzigde inkooporganisatie. En ga je zeker zien dat er nog veel ruimte onontgonnen is om verder uit te werken en je ideeën om te zetten in concrete stappen.

Een proces georiënteerde organisatie heeft als uitdaging om over de verschillende autonome waardeketens heen te borgen dat de professionaliteit van de inkoopfunctie en haar ontwikkeling geborgd blijft. Als student kun jij hiervan deel uitmaken en aan de basis staan van een gewijzigde procurement functie.   

Heb je over de bovenstaande opdracht vragen? Neem dan contact op met Gudo Ebbers, Manager Supply Chain & NPI en stuur je mail, app bericht of bel naar +31 6 30 22 29 21 / g.ebbers@lovink.com  

Lovink Technocast B.V.
Gudo Ebbers M.Sc. Manager
Supply Chain & NPI                                       

Open Sollicitatie

Werken bij Lovink Technocast is uitdagend en interessant! We zijn niet altijd op zoek naar nieuwe collega's, maar een open sollicitatie sturen mag natuurlijk altijd.

Je kunt je sollicitatiebrief en CV mailen naar r.helling@lovink.com